autosalon

autosalon

neem plaats in het pulitzerinterieur van onze luxe sedan.
bekijk de wereld eens heel anders. vanachter de licht getinte ruiten van een volvo 740, een veilige cocon in een onderaardse parkeergarage, zie je een vrouw alleen. je ogen volgen haar onbeschroomd, steeds draai je je hoofd om haar bij te houden. uit de autoradio klinkt muziek. donkere beats geven het steriele grijs van de parkeervlakken kleur. de betonnen entourage verandert in een filmische dans....ben jij wel veilig?

autosalon is een korte voorstelling die zowel in een parkeergarage als in een bos of verlaten deel van een park kan plaatsvinden. een spannende voorstelling die je vanuit een volvo740 beleeft.

dank

autosalon staat actief op het repetoire en duikt op onverwachte plekken op. binnenkort nieuwe speeldata. autosalon was o.a. te zien bij het Kröller-Müller Museum, festival diep in het bos (brussel), de dansnacht (tilburg) opening theater de nieuwe kolk (assen), verboden landschap i.s.m g.a.n.g. (arnhem) eco landenfestival (amsterdam), dutch-china spring dance festival nanijng, china.