jukeboxcity

jukeboxcity

een nieuw perspectief op de urbane werkelijkheid

Een interdisciplinaire dans-muziek-ruimtebeleving die nieuwe perspectieven biedt op de stad en de stedelingen. In deze verborgen interventie, zet Vloeistof haar publiek achter het raam van een leegstaand winkelpand, midden in de stad. Ongegeneerd mag je gluren. Muziek en live-geluid manipuleren je perceptie op de werkelijkheid. Dansers en voiceovers grijpen minutieus en doeltreffend in om een doodnormaal plein in een filmische setting te veranderen.

dank

dans brabant, het zuidelijk toneel, elektruck.com. het project wordt financieel ondersteund door de crowdfuncingsactie op www.tilburgvoorcultuur.nl met donaties van ondermeer Wilbert Willems en Snjezana Matijvic, Thijs van Pruissen, Caia Oortwijn, Jeroen van Vliet, leticia steenbakker, cie woest, luversa snijders, jan peeters, leonard kranendonk, frank verwoerd, bregtje radstake, janneke laro, fedde jellema, angelie broeren, guido langendoen

Festival Incubate, Theaterfestival Boulevard, Axisfestival, theater de spiegel/odeon zwolle (festival lift me up!), Theaters Tilburg (opening Dansmaand).