voor ondernemers en organisaties

voor ondernemers en organisaties

vloeistof maakt met elementen uit bestaand werk custom made voorstellingen voor uw event.  we streven naar een winwin situatie. uw bedrijf krijgt een bijzonder interventie of voorstellingsbeleving, waarbij je  elkaar of je omgeving met een frisse nieuwe blik bekijkt. en andersom kunnen wij onze expertise buiten de culturele sector inzetten in nieuwe contexten.

 

voorbeeld 1 : vloeistof kreeg door het veemarktkwartier (tilburg) de opdracht verrassende dansinterventies te verzorgen tijdens een conferentie voor een internationale EU-delegatie van ondernemers en ambtenaren die zich bezig houden met het culturele klimaat en economie van binnensteden.

vloeistof verwerkte elementen uit eerdere voorstellingen tot een route met korte verrassende interventies, een citywalk. de delegatie liep geleid door muziek uit hun koptelefoons door de straten en werd geprikkeld om de stadssferen van de tilburgse binnenstad heel anders te beleven. geluid, dansers in stopmotion, gaven het alledaagse straatbeeld een absurde en vervreemdende ‘’twist”. onze dans op onvermoede manieren triggerde een andere kijk op de omgeving en op urbaan gedrag en werd door het publiek zeer op prijs gesteld.

 

voorbeeld2 : in 2008 maakte vloeistof voor de regio alvaneu. de voorstellingsavond "gluckfischer"  die zich deels in en om een spiksplinternieuw bejaardentehuis af speelde. het publiek wandelde via de natuur de berg af naar een kuuroord en zag vanuit ligstoelen het tweede gedeelte van de voorstelling met deels amateur dansers in en om het kuurbad. een voorstelling waarmee de regio extra onder het voetlicht kwam en twee architectonische bijzonderheden onder het voetlicht kwamen.

 

voorbeeld3: de vergadertafel. een workshop in en om de vergadertafel waarbij je uit alledaagse bewegingen je collega's weer met hernieuwde en open blik om de vergadertafel kunt bezien.