welkom op onze website!

na een tournee in china, zwitserland en indonesië is vloeistof weer terug in het land: we dansden jukeboxcity in het feestelijke openingsprogramma van de dansmaand tilburg en ook in zwolle tijdens lift me up! is deze voorstelling nog te zien!

in maastricht was vloeistof vertegenwoordigd in het openingsprogramma van het culturele seizoen met maar liefst twee voorstellingen: hellend vlak en we wachten op de grens.

Door de gulle bijdrage van 42 crowdfunders is het gelukt om een inklapbaar dak voor Hellend Vlak te bouwen! we zijn heel blij dat we dankzij jullie 100,9 % van het streefbedrag hebben gehaald!! dank dank dank aan iedereen die samen met cultuurfondstilburg dit project heeft helpen realiseren.

Hellend Vlak ons nieuwste werk (lees de recensie hier). Hellend Vlak reflecteert op de klimaatproblematiek: vier mensen struggelen om te overleven op het dak van een onderwatergelopen huis. 

dit jaar was vloeistof op oerol met we wachten op de grensDe voorstelling onderzoekt het fenomeen grens. lees hier de recensies / publiekreacties. in deze urbane interventie hoef je als publiek bepaald niet te wachten maar krijg je een actieve rol in de verdeling van de ruimte en optrekken van scheidslijnen. 

dood op de boot beleefde in 2016 zijn 100e voorstelling  in Zutphen!... de pers: "locatietheater om van te smullen" en reist dit jaar naar amsterdam, doetinchem en belgië.

tot ziens! anja & yuri

 

foto's gemaakt door het publiek